top of page

AWAKE Djursjukhus i Helsingborg - Ny samarbetspartner från 12 juli!


Vi inleder ett samarbete med Awake Djursjukhus i Helsingborg, som öppnar sina portar i nästa vecka. Awake djursjukhus har funnits sedan 2021 i Stockholm. Det är ett renodlat akut- och specialistdjursjukhus som har öppet dygnet, året runt.

Awake ägs av personalen och skiljer sig därmed från många andra som drivs av riskkapitalister. Företaget fokuserar på att investera i sina medarbetare och i högkvalitativ vård istället för att maximera externa intressenters avkastning. De strävar efter att göra sina tjänster tillgängliga och prisvärda, utan att tumma på kvaliteten.

När vi på Cityveterinärerna i Lund inte räcker till så remitterar vi i första hand till Awake, förutsatt att du som djurägare samtycker förstås. Vi har ett nära samarbete och kommer att följa vården för att på ett bättre sätt kunna ta hand om er här på kliniken efteråt.

221 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kvällsöppet igen från september!

Äntligen öppnar vi upp vår kvällsmottagning igen! Vi är så glada att kunna erbjuda er kvällstider igen från september! Snart finns det tider att boka! Välkomna!

Коментарі


bottom of page